Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

MAKINË PASTRIMI ME QIRA PARTNER RITMO L PLUS

Partner me qira PFT Ritmo L Plus

Makina suvatuese Ritmo L Plus nga Mietpartner e bën më të lehtë për ju aplikimin e suvasë në zonën e murit. Trajtimi i lehtë dhe përdorimi praktik i makinës suvatuese Ritmo L në kantierin tuaj e bën punën tuaj efikase. Me rregullimin pafundësisht të ndryshueshëm, ju mund të dozoni saktësisht raportin e shpërndarjes dhe përzierjes.

Avantazhet e marrjes me qira të makinës suvatimi Ritmo L Plus:

  • thjeshtësim jashtëzakonisht efikas i punës
  • Pajisje profesionale për përpunimin e kovave dhe thasëve
  • dizajn kompakt, prandaj i dobishëm
  • rregullim inovativ i hapësit të qeseve
  • I transportueshëm falë rrotave praktike
  • i përshtatshëm për përpunimin e suvasë përfundimtare, mbushëse dyshemeje, mbushëse të imët,
    Llaç ngjitës dhe përforcues, llaç mbrojtës nga zjarri, llaç për fuga kornizë

vishni mbrojtjen e duarve Shenjë e detyrueshme për mbrojtjen e këmbëve  veshin kostum mbrojtës

Partner me qira PFT Ritmo L Plus