Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Vendndodhjet e OBI

Shumë më tepër se një dyqan harduerësh

OBI është më shumë se një dyqan harduerësh! Përveç botës së blerjeve online dhe tregut lokal, p.sh. B. ofroi edhe sallën e materialeve të ndërtimit OBI.

Në Shërbimin OBI, punonjës të besueshëm dhe të trajnuar janë të gatshëm t'ju ndihmojnë me fjalë dhe vepra. Merrni ngjyrën tuaj të preferuar të përzier, të prerë druri ose krijoni një ofertë të lartë financimi. Shërbimin e dërgesës mund ta përdorni online, në sallën e materialeve të ndërtimit ose në tregun lokal.

Dyqani i pajisjeve Obi ka një gamë të gjerë mallrash për DIY ose profesionistë. Cilësia e shkëlqyer e mallrave do t'ju kënaqë po aq sa shërbimet e larmishme dhe miqësore ndaj klientit. Dyqanet tona Obi DIY plotësojnë gamën e materialeve të ndërtimit të Fassbender Tenten dhe, përveç materialeve të ndërtimit, ofrojnë gjithashtu të gjitha zgjidhjet e dyqaneve DIY për ju!

Dyqane harduerësh OBI pranë jush

Do të gjeni 5 nga dyqanet Obi DIY të lidhura me ne në zonën tuaj.
Këtu do të na gjeni: Obi Alfter , Obi Bad Godesberg , Obi Bonn Nord , Obi Euskirchen & Obi Rheinbach