Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Bashkëpunimi Fassbender Tenten dhe Brings

Me këmbë në tokë, njerëzore, me rrënjë në Rheinland, pranë klientëve dhe fansave - biznesi familjar Fassbender Tenten fillon bashkëpunimin me grupin e kultit të Këlnit BRINGS.

Materialet e ndërtimit nuk kanë qenë kurrë aq muzikore sa kanë filluar këtë vit. Kompania familjare Fassbender Tenten, e cila ka qenë e suksesshme në Rheinland që nga viti 1931, dhe BRINGS tani po shkojnë së bashku.

Grupi BRINGS është kështu një ambasador i markës për shitësin me shumicë të materialeve të ndërtimit Fassbender Tenten! Po planifikohen produkte speciale në layout BRINGS, koncerte në kantier në Këln dhe rrethinë si dhe fushata të tjera të përbashkëta.

Një kombinim i traditës dhe modernitetit, pasionit dhe pasionit, si dhe një lidhje e fortë rajonale me Rheinland: tregtia rajonale e materialeve të ndërtimit dhe muzika rajonale - përzierja perfekte!

SJELL + Fassbender Tenten = Rhenish, energjik, njerëzor

Materiale ndërtimi për Rheinland

Mallra me logjistikë të veçantë

Ekspertizë nga mbi 90 vjet histori e kompanisë

Pasioni i mbi 400 njerëzve Fassbender Tenten

dhe mbi 2500 pajisje me qira dhe makina ndërtimi për kantierin tuaj të ndërtimit!