Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Fassbender Tenten im

Pavarësisht nga vendi dhe koha:

Shikoni nivelet e aksioneve, çmimet dhe faturat - ose porosisni mallrat menjëherë

Jeni duke kërkuar për një artikull specifik dhe dëshironi të dini nëse ose ku është i disponueshëm në sasi të mjaftueshme? Pastaj thjesht hidhini një sy dyqanit tonë të ri online . Aty mund të shikoni stoqet aktuale të mbi 10,000 artikujve në të 14 degët tona.

Me një llogari klienti biznesi me ne, ju gjithashtu mund t'i shikoni faturat dhe çmimet tuaja gjatë gjithë kohës dhe të porosisni mallra me çmimet tuaja - qoftë për dërgesë ose grumbullim.

Um einen Online-Zugang für Dein bestehendes Geschäftskundenkonto zu erhalten, klicke bitte hier.

Um ein neues Geschäftskundenkonto bei uns einrichten zu lassen, klicke bitte hier.

Dyqani ynë online zëvendëson portalin e mëparshëm të porosive profesionale, të cilin do ta mbyllim gjatë vitit 2024 për shkak të standardeve të reja teknike. Qasja juaj e mëparshme në portalin e porosive profesionale do të jetë ende e disponueshme për ju në një masë të kufizuar gjatë kësaj periudhe tranzicioni.

Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim në lidhje me dyqanin tonë online, ne mezi presim të marrim emailin tuaj në shop@fassbender-tenten.de