Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Trencher partneri me qira

Hendeku i zinxhirit është i përshtatshëm për gërmimin e llogoreve për linja, kabllo dhe tubacione shpejt dhe me efikasitet. Hendeku është në një shasi të gjurmuar dhe për këtë arsye mund të lëvizet pa mundim mbi terren. Gjerësia e punës është 15 cm me një thellësi pune deri në 122 cm.

Përparësitë e kanalit:

  • Fuqia e motorit: 26 HP max.
  • Motorri 2 cilindra Kohler Efi benzine
  • Përmbysja e motorrit
  • makinë udhëtimi hidrostatik me shpejtësi transporti 5 km/h
  • Shasi zvarritëse 15 cm e gjerë me gjurmë gome pa fund të përforcuar me najloni
  • Thellësia e punës 122 cm
  • Gjerësia e punës (në varësi të tehut) 15 cm
  • Gjerësia totale vetëm 85 cm
  • kontroll i thjeshtë me një levë

vishni mbrojtjen e duarve Shenjë e detyrueshme për mbrojtjen e këmbëve