Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Tarifa fikse e mallrave për dërgesë dhe kthim

Përkufizimi i zonës së dorëzimit: Zona e dorëzimit është e ndarë në katër zona të rrathëve koncentrikë

  • Zona 1 përfshin të gjitha qytetet brenda një rrezeje deri në 5 km të matur nga vendndodhja përkatëse
  • Zona 2 përfshin të gjitha qytetet brenda një rrezeje prej 5 km deri në 10 km nga vendndodhja përkatëse
  • Zona 3 përfshin të gjitha qytetet brenda një rrezeje prej 10 km deri në 20 km nga vendndodhja përkatëse
  • Zona 4 përfshin të gjitha qytetet brenda një rrezeje prej 20 km deri në 30 km nga vendndodhja përkatëse
çmimet e logjistikës Zona 1 zona 2 zona 3 zona 4
Pajisjet deri në 2.5 t
121,08 €
136,55 €
148,45 €
165,11 €
Pajisjet deri në 5.9 t
129,41 €
144,88 €
156,78 €
175,82 €
Pajisjet nga 6 t
153,21 €
166,30 €
178,20 €
198,43 €
Pajisjet nga 9.9 t
Sipas kërkesës
Sipas kërkesës
Sipas kërkesës
Sipas kërkesës

Të gjitha çmimet e transportit përfshijnë tarifat dhe kostot e energjisë dhe janë për një udhëtim ose një udhëtim kthimi. Transporti për pajisje të mëdha që peshojnë më shumë se 9.9 t është i mundur sipas kërkesës. Të gjitha çmimet përfshijnë TVSH 19%.

Për distancat prej 30 km ose më shumë të matura nga vendndodhja përkatëse, do të paguhet një tarifë fikse për kilometër si shtesë e tarifës së transportit të mallrave të Zonës 4 për çdo kilometër shtesë.

Kjo arrin në:

– për pajisje deri në 2,5 t = 1,84 € për km

– për pajisje deri në 5,9 t = 2,02 € për km

– për pajisje të mëdha me më shumë se 6,0 t = 2,14 € për km

Më shumë shërbime:

Shërbim Express: Dorëzimi në të njëjtën ditë = 35,40 €
Koha e pritjes në kantier:
Çdo 15 minuta fillimi = 29,45 €

Shërbimet e shpërndarjes dhe logjistikës me një shikim

Pajisjet me qira të të gjitha shërbimeve të transportit:

  • Ngarkimi i pajisjeve me qira (p.sh. ekskavatorë, ngarkues me rrota, etj.)
  • Transporti dhe sigurimi i ngarkesës i pajisjeve me qira, kamxhik, pykë, etj.
  • Implementimi i transportit në destinacion me kamion
  • Shkarkimi i pajisjes me qera, sigurimi dhe dorëzimi tek klienti pa pagesë

Faturim miqësor ndaj klientit

Ju paguani tarifën e transportit nga vendi ku lidhni marrëveshjen e qirasë, pavarësisht se ku ndodhet pajisja në momentin e marrjes me qira! Ne përdorim shërbimin online të Google Maps për të llogaritur distancën në mënyrë të drejtë.

Shembull:
Një klient nga Bornheim lidh marrëveshjen e qirasë në Bon, por pajisja është në Rheinbach. Tarifa e sheshtë e mallrave llogaritet sipas zonës 1, megjithëse pajisja është e ngarkuar nga Rheinbach.

bakshish kursimi

Kombinoni një shpërndarje të pajisjeve me qira me një dorëzim të materialeve të ndërtimit dhe kurseni para!
Ose thjesht merrni me qira një rimorkio për marrje dhe kurseni në tarifën e qirasë për rimorkio.
Kombinimi i transportuesit/mikroekskavatorit dhe rimorkios është veçanërisht i favorshëm. Këtu ju merrni me qira ekipin e plotë
me një çmim absolut të volitshëm.

Punonjësit tanë të MIET PARTNER do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë me përpunimin dhe koordinimin, si dhe me planifikimin e projektit!