Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Marrë me qira pajisje matëse OZONE

Pajisje portative për matjen e ozonit nga Mietpartner. Pajisja matëse përdoret për të kontrolluar mbetjet e ozonit pas pastrimit të ozonit me gjeneratorin e ozonit. Mund të përdoret brenda dhe jashtë.

Përparësitë e pajisjes matëse të ozonit me qira të partnerit:

  • Ekran me kristal të lëngshëm 2.8 ngjyra (LCD), 320 x 240 piksele
  • Pragu i alarmit i rregullueshëm nga përdoruesi për O3 për të paralajmëruar përdoruesit për nivele të ngritura
  • Mund të përdoret brenda dhe jashtë për të zbuluar mbetjet e ozonit pas dezinfektimit
  • Bateri litiumi me kapacitet të madh 2000 mAh
  • Karikimi me mikro USB
Pajisje për matjen e ozonit