Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Panairi i makinave Këln/Bon

E premte, 1 dhjetor 2023 | 08:00-18:00 në Këln- Zollstock | Rruga e Zotit 87

Përjetoni LIVE Panairin e Makinerisë në Këln/Bon 2023. Zbuloni teknologjinë e re të makinerive për ndërtimin e së ardhmes.

Jo vetëm që përfitoni nga ofertat tona të panairit TOP dhe pazaret e shitjeve, por gjithashtu përfitoni një zbritje shtesë prej 15% në një pajisje që ju zgjidhni*. Përveç kësaj, furnitorët tanë të mirënjohur të makinave dhe veglave ju presin në vend dhe do t'ju prezantojnë me shumë produkte të reja që tregu i makinerive mund të ofrojë në tendën tonë të madhe të ekspozitës.

Për mirëqenien fizike sigurohet. Mezi presim t'ju shohim!

Numërimi mbrapsht për panairin tonë të makinerive

  • 00 ditë
  • 00 orë
  • 00 minuta
  • 00 sekonda

Stërvitja goditëse përkulëse pa tel

Përfshirë 2 bateri x 10,8 V, karikues në kuti Nr. artikulli: 4659567

83,19 € / 99 €

Stërvitja me çekiç Makita SDS-Plus HR2470

në një kasë + komplet daltë

111 € / 132,09 €

Bosch Machinery Fair Edition!

përbërë nga:

  • Stërvitja me goditje pa kabllo GSB 18V-60 C
  • Stërvitja me çekiç pa tela GBH 18V-26
  • Mulli këndor pa kabllo GWS 18V-10 C
  • Sharrë reciproke pa tela GSA 18V-Li
  • Drita e baterisë GLI 18V-1200 C

Përfshirë 2 x XL-Boxx, bateri dhe karikues
nr. artikulli: 4735837

799 € / 950,81 €

Shkumë montimi ose shkumë armësh

në një kuti me 12 copë

nga 4,29 € / 5,11 €

për copë kur blini kutinë

GWG limit! Shlyerja e menjëhershme është e mundur për blerjet deri në 800 € neto! Seksioni 6 Paragrafi 2 EStG
* Përjashtohen nga promovimi pikat kryesore të panairit me zbritje shumë më të larta në këtë fletushka dhe në ditën e panairit, si dhe makineritë nga marka PFT. Kuponi nuk mund të përdoret për depozita, depozita ose shërbime dhe nuk mund të kombinohet me zbritje të tjera/shtesë