Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Përparësi të forta përmes shtresave shtesë izoluese në konstruksionin e drurit

Me siguri se në të kaluarën ju shqetëson më shumë tema e izolimit. Ndërtesat po planifikohen gjithnjë e më shumë me efikasitet energjetik, po rinovohen në mënyrë bashkëkohore ose po modernizohen në mënyrë të synuar. Nëse më pas zgjidhet metoda ekologjike dhe popullore e ndërtimit prej druri, lind pyetja: Si mund të arrihet termoizolim efektiv kur përdoret druri i fortë ndërtimi?

Përgjigja është: përmes shtresave shtesë izoluese që kontribuojnë më shumë se një të katërtën në performancën e përgjithshme të izolimit. Një parametër i rëndësishëm në këtë kontekst është vlera R, e cila, si masë e rezistencës termike, ju ndihmon të vlerësoni shpejt mbrojtjen termike të komponentëve të jashtëm. Në fletushkan tonë të informacionit, ne përdorim tabela për t'ju treguar se si sillen vlerat për shtresat e izoluara të mahijeve, panelet e nënshtresës me fibra druri dhe shufrat kryq të izoluar. Shihni se çfarë është e mundur me masat e duhura izoluese dhe imagjinoni se sa lehtësisht mund të arrihen përfitime të tilla si mbrojtja nga nxehtësia e verës, mbrojtja e përmirësuar kundër zhurmës së jashtme dhe mbiizolimi i urave termike.

Me ndërgjegjësimin për izolimin optimal termik në ndërtimet prej druri, ju kontribuoni në komoditetin e jetesës së klientëve tuaj dhe krijoni një nivel izolimi që është i përshtatshëm për shtëpitë me efikasitet me pak përpjekje. Dhe kjo është pikërisht ajo që kërkohet sot!

Ndaluni nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth temës ose keni nevojë për material për projektin tuaj të ardhshëm.