Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Faqja kryesore » Shërbimi » Karriera » Oferta pune » Oferta e punës shoferi i dërgesës (m/f/d)

Kërkojmë drejtues transporti (M/F/D)!

Me degët e saj, tregtia e materialeve të ndërtimit Faßbender Tenten është një nga tregtarët më të mëdhenj të materialeve të ndërtimit në zonën më të madhe Këln-Bon-Düsseldorf. Tek ne, klientët tanë gjejnë materiale ndërtimi, materiale ndërtimi dhe pajisje të tjera ndërtimi. Përveç kësaj, ne ofrojmë shërbime të tjera si marrja me qira e makinerive dhe pajisjeve si dhe trajnime. Si një kompani familjare, ne mbështetemi në bashkëpunimin afatgjatë.

Ne po kërkojmë për vendndodhjet tona në Rheinbach, Düsseldorf dhe Këln sa më shpejt të jetë e mundur

Shoferi i dërgesës (m/f/d)

Detyrat tuaja:

 • Dorëzimi i materialeve të ndërtimit në kantieret dhe klientët privatë në transportin lokal 
 • Shkarkimi i mallit me vinça të çmontueshëm ose me pirun të montuar në kamion
 • Ngarkimi dhe shkarkimi i kamionëve të kompanisë
 • Puna e përgjithshme e magazinës

Ne ju ofrojmë:

 • Pagat e lidhura me performancën
 • Bonuset e Krishtlindjeve dhe festave
 • Përfitime të tjera tërheqëse sociale 
 • Trajnimi vjetor dhe udhëzimet (përfshirë trajnimin e modulit)
 • Mundësi trajnimi individuale
 • 30 ditë pushim
 • Ahengje të kompanisë dhe Krishtlindjeve
 • dhënia me qira e biçikletave
 • Oferta dhe zbritje të punonjësve 
 • Pije dhe fruta falas

Profili juaj:

 • Posedimi i një leje drejtimi të klasit C / CE duke përfshirë të pesë modulet
 • Licenca e pirunit dhe vinçit është një avantazh
 • Idealisht, përvojë me grumbullimin e vinçave dhe pirunëve të montuar në kamion (nëse mund të na bindni për aftësitë tuaja, do të ishim të lumtur të ofrojmë masa të mëtejshme kualifikimi)
 • Jini miqësor, të dobishëm, të besueshëm dhe të mirë në komunikim
Ne kërkojmë një koleg të përkushtuar (m/f/d) për këto detyra emocionuese. Ne ofrojmë një mjedis pune tërheqës dhe hierarki të sheshtë.

Dëshironi të kontribuoni në suksesin e kompanisë si pjesë e familjes?

Nëse jeni të interesuar të punoni në një kompani fleksibël me hierarki të sheshtë, ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit gjithëpërfshirës (CV, certifikata, foto) me email në karriere@fassbender-tenten.de

Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit vetëm në format PDF. Fatkeqësisht, ne nuk mund të pranojmë skedarë të tjerë.

Ne mezi presim aplikimin tuaj!

Aplikoni tani në Fassbender Tenten


nëpërmjet formularit tonë online ose nga e-mail.

Madhësia maksimale e skedarit 8 MB - vetëm si skedarë PDF, ju lutem. Fatkeqësisht, ne nuk mund të pranojmë skedarë të tjerë.

Në këtë mënyrë pranoj që të dhënat e mia të sipërpërmendura të përpunohen dhe që Fassbender Tenten GmbH & Co.KG të më kontaktojë me telefon dhe/ose e-mail. Ky pëlqim mund të revokohet në çdo kohë në adresën e mësipërme ose me e-mail . Politika e plotë e privatësisë